Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe i smaczne, dobre na lekką kolację lub przekąskę
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Tortillę posmarować serkiem typu philadelphia*, posypać startym żółtym serem, ułożyć porwaną rukolę i plasterki łososia. Dość obficie posypać świeżo mielonym pieprzem, zwinąć w rulon. Położyć na suchej patelni i podgrzewać po ok 2-3 min z każdej strony (do rozpuszczenia się żółtego sera). Tortillę podałam z sosem tatarskim.
* w tym przepisie zamiast serka Philadephia użyłam Turka do smarowania.