Do góry

Dodatki Przepis na:

Twaróg z rzodkiewką

Twaróg z rzodkiewką

Autor: ulasalog

Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 251

Dodano: 14.06.2018

Odsłon: 31

Sezon na rzodkiewki powoli się kończy, więc warto wykorzystać je na coś prostego i pysznego :)

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ser pognieść widelcem. Rzodkiewkę potrzeć na tarce o grubych oczkach (jarzynówce), dodać do sera wraz z jogurtem. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Jeśli chcecie, dodajcie też posiekany szczypiorek. Można zjeść samo albo z chlebem :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń