Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne udka w marynacie z dodatkiem miodu i dużą ilością czosnku;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć (czosnek oczywiście obrać i rozdrobnić). Umyte i osuszone mięso dokładnie natrzeć marynatą i na noc schować do lodówki.
Następnie mięso przełożyć na dużą blachę, polać pozostałą marynatą. Piec w piekarniku, w temp. 140 stopni przez ok. 75-80 min. A potem już tylko się zajadać ;) Smacznego!