Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzwyczajny smak i aromat na Wigilijnym stole.
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 183
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 82
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 174
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 111
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 204
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 183
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 82
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 174
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 111
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 204
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść gładkie ciasto. Następnie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, pokroić na małe kwadraty i nałożyć humus.
Mocno zlepić i gotować w osolonej wodzie około 20 minut. Z części ciasta możemy zrobić kołduny przysmażyć na chrupiąco i podawać również z czerwonym barszczem. Smakują wybornie.