Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzwyczajny smak i aromat na Wigilijnym stole.
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2822
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 265
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2822
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 265
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść gładkie ciasto. Następnie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, pokroić na małe kwadraty i nałożyć humus.
Mocno zlepić i gotować w osolonej wodzie około 20 minut. Z części ciasta możemy zrobić kołduny przysmażyć na chrupiąco i podawać również z czerwonym barszczem. Smakują wybornie.