Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzwyczajny smak i aromat na Wigilijnym stole.
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1908
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 31
Polecam.
Odsłon: 735
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1908
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 31
Polecam.
Odsłon: 735
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść gładkie ciasto. Następnie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, pokroić na małe kwadraty i nałożyć humus.
Mocno zlepić i gotować w osolonej wodzie około 20 minut. Z części ciasta możemy zrobić kołduny przysmażyć na chrupiąco i podawać również z czerwonym barszczem. Smakują wybornie.