Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE USZKA, POLECAM NA WIGILIĘ
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 356
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 246
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1385
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 356
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 246
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1385
Składniki
Zagnieść ciasto ( musi być twardsze niż to na pierogi) zrobić farsz : ugotować grzybki następnie odcedzić zimne zmielić wraz z surową rybą. Usmarzyć na złoto cebulkę na margarynie. wszystkie składniki połączyć ze sobą i przyprawić ( farsz ma być dobrze przyprawiony)
Ciasto cieniutko rozwałkować , wykrawywać małe kwadraciki dawać w środek farsz i sklejać na uszka. gotować w solonej wodzie . Podawać z czerwonym barszczem.