Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE USZKA, POLECAM NA WIGILIĘ
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 117
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 844
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 508
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 513
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 117
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 844
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 508
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 513
Składniki
Zagnieść ciasto ( musi być twardsze niż to na pierogi) zrobić farsz : ugotować grzybki następnie odcedzić zimne zmielić wraz z surową rybą. Usmarzyć na złoto cebulkę na margarynie. wszystkie składniki połączyć ze sobą i przyprawić ( farsz ma być dobrze przyprawiony)
Ciasto cieniutko rozwałkować , wykrawywać małe kwadraciki dawać w środek farsz i sklejać na uszka. gotować w solonej wodzie . Podawać z czerwonym barszczem.