Do góry

Dania główne Przepis na:

Wątróbka z cebulą

Wątróbka z cebulą

Autor:

Przepisów i artykułów: 476 Ocena: 9442

Dodano:

Odsłon: 1345

Z octem balsamicznym

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Pokroiłam cebulę w piórka i zeszkliłam ja na patelni.

    Wątróbki opłukałam i wykroiłam ewentualne błonki.

    Cebulę zsunęłam w kąt, i usmażyłam wątróbkę do rumianości.

    Gdy już będzie prawie gotowa, dodałam ocet balsamiczny wymieszany z cukrem.

    Ocet doda kwaskowatą nutę a cukier ciekawy posmak.
    Jeszcze sól i pieprz, trzeba wszystko trochę przemieszać aby cebula i wątróbki pokryły się sosem i gotowe!

  2. Wątróbka najlepiej smakuje z ziemniakami.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (23)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Docherro 13 sierpnia 2018
Emi kochana tak dużo nazbierało się Twoich wspaniałych przepisów,wybacz ale nie jestem w stanie zalajkowac wszystkie,lecz wiedz,ze jestem nimi zachwycona,pozdrawiam kochana:)




Odpowiedzi: 3 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

basiliana 13 sierpnia 2018 Ciekawy pomysł, nie próbowałam jeszcze takiego połączenia, ale zapowiada się bardzo apetycznie. Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bryssska 13 sierpnia 2018 Uwielbiam wątróbkę drobiową w każdej postaci ;-D Odpowiedzi: 3 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

danielek 13 sierpnia 2018 Pięknie.Sam octu doleję następnym razem tylko muszę kupić.Pozdrawiam. Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń