Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspanialy przepis dla osoby ktora nie lubi watrubki calkiem inne spojrzenie na watrubke:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 32
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 32
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
wątróbkę oczyśći wieksze kawalki zrob na pol nastepnie ja umyj, lekko osusz i obtocz w mące pszennej, podsmarz na oleju co chwila pieszajac
jabłka pokrój na plasterki i skrop odrazu sokiem z cytryny, podsmarz
podsmarzona watróbke przełorz do naczynia zaroodpornego, posyp sola, majerankiem i pieprzem, dodaj jablka i posyp je cukrem sola, pieprzem i majerankiem
duś w piekarniku okolo 15-20 min w temp. 180c