Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka skomponowana jest z liści sałaty lodowej, rzodkiewki, selera naciowego i pomidorków koktajlowych oraz prażonych pestek z dyni.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 241
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 241
Składniki
Pomidory myjemy, kroimy na połówki, rzodkiewki wymyte kroimy w pół plasterki, seler naciowy kroimy w kostkę a liście sałaty rwiemy w kawałki. Pestki z dyni prażymy na suchej patelni, lekko studzimy.
Wszystkie składniki umieszczone w misce mieszamy, posypujemy pestkami z dyni. Składniki sosu mieszamy dokładnie w miseczce, polewamy sałatkę, mieszamy. Gotową sałatkę nakładamy na talerze i konsumujemy. Smacznego !!!