Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu. Pyszne :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13727
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13727
Składniki
Obierz i posiekaj cebulę. Podsmaż na patelni na niewielkiej ilości oliwy, aż uzyska złoty kolor.
Przekrój oliwki na pół. W misce zmieszaj ze sobą: posiekane oliwki, cebulę, starty ser, ubite jajka, śmietanę. Nadzienie dopraw do smaku solą i pieprzem.
Rozwałkuj ciasto i wyłóż na wysmarowanej blaszce. Zalej ciasto zmieszanymi wcześniej składnikami.
Piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C aż się zarumieni (około 30 minut).