Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu. Pyszne :)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 194
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3970
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 351
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 910
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 194
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3970
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 351
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 910
Składniki
Obierz i posiekaj cebulę. Podsmaż na patelni na niewielkiej ilości oliwy, aż uzyska złoty kolor.
Przekrój oliwki na pół. W misce zmieszaj ze sobą: posiekane oliwki, cebulę, starty ser, ubite jajka, śmietanę. Nadzienie dopraw do smaku solą i pieprzem.
Rozwałkuj ciasto i wyłóż na wysmarowanej blaszce. Zalej ciasto zmieszanymi wcześniej składnikami.
Piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C aż się zarumieni (około 30 minut).