Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wymyślone z lenistwa i wcale nie jest gorsze od tych przygotowywanych z namaszczeniem:) Raz na jakiś czas możemy sobie pofolgować:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 215
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 215
Składniki
Makaron gotujemy, odcedzamy. Nie musi być zupełnie miękki, dojdzie jeszcze w czasie pieczenia.
Mrożone warzywa podsmażamy lekko na patelni na oliwie, doprawiamy, dodajemy kukurydzę.
Sos boloński rozrabiamy wg przepisu z paczki, potem dolewamy ok.150ml wody i dodajemy koncentrat, mieszamy dokładnie.
Na spód naczynia kładziemy plastry masła, na to ugotowany makaron, zalewamy połową sosu, na to wykładamy warzywa i wylewamy drugą połowę sosu. Na koniec oczywiście ser i pieczemy.