Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapienkana pierś z kurczaka z mozarellą
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 659
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 659
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Piersi nacinamy, robimy kieszonkę, wsypujemy mozarellę, sól, pieprz. Kurczaka panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Podsmażamy na patelni. Kurczaka wkładamy do naczynia żaroodpornego, zalewamy passatą z ziołami, posypujemy serem. Pieczemy w 190 st około 15-20 minut.