Do góry

Przekąski Przepis na:

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

Ziemniaki faszerowane pieczarkami

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 1834 Ocena: 8321

Dodano: 18.09.2016

Odsłon: 1777

Super danie na przekąskę.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania:
    Ziemniaki obrać, umyć, ściąć wierzchołki i wydrążyć łyżeczką.

  2. Pieczarki posiekać razem z cebulą i przesmażyć na 1 łyżce masła, dodając sól i pieprz do smaku oraz jajko i bułkę tartą.

  3. Wymieszać masę i napełnić środki wydrążonych ziemniaków, przykryć ściętymi kawałkami, polać resztą masła i zapiec w piekarniku ok. 20-25 minut w temperaturze 200°C.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń