Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa fasolowa po 2. roku"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Włoszczyznę i ziemniaki dokładnie oczyść, obierz oraz opłucz pod bieżącą wodą. Następnie pokrój warzywa w drobną kostkę.
Z fasolki szparagowej odetnij twarde końce i usuń włókna. Pokrój ją na drobne kawałki.
Wszystkie warzywa włóż do garnka i zalej wrzątkiem. Następnie gotuj aż do miękkości.
Gdy wywar z warzyw będzie gotowy, dodaj śmietanę i wymieszaj zupkę.
Posyp zupkę drobno posiekanym koperkiem.Źródło: Mam dziecko