Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa gulaszowa z indyka i mozzarelli, szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna. Polecam serdecznie. Smacznego !!!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1927
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1751
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1927
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1751
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Mięso umyć i pokroić w drobną kostkę, wrzucić do miski i wsypać wszystkie przyprawy wraz z posiekanym czosnkiem, solą i olejem, wszystko należy wymieszać. Wszystkie warzywa kroimy w drobną kostkę, natkę siekamy. Rozgrzewamy garnek i podsmażamy zamarynowanego indyka, następnie dorzucamy wszystkie warzywa oprócz natki pietruszki i podsmażamy kolejne 5 minut, następnie zalewamy wodą i dorzucamy ziemniaki. Całość gotujemy ok 30 minut, po tym czasie dodajemy koncentrat, śmietankę i natkę, zagotowujemy. Zupa jest gotowa, podajemy ją z mozzarellą pokrojoną w kostkę. Smacznego !!!