Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa krem z razowego pieczywa"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Bulion mocno podgrzej. Chleb połam na mniejsze kawałki, pokrusz. Włóż do rondla, zalej gorącym bulionem, rozgotuj (mieszaj, aby się nie przypalił).
Dodaj masło, zmiksuj na gładki krem. 2 Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę bezpośrednio do zupy. Dodaj kminek (ilość zależy od upodobań), wymieszaj, zagotuj. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Chwilę przed końcem gotowania dodaj pokrojoną natkę.
<strong>Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,20 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie