Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę serwuj z chlebem lub makaronem ;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 660
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 660
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Pierś z kurczaka pokrój w paski lub kostkę i wraz z liściem laurowym wrzuć do gotującej się wody. Gotuj 10 minut pod przykryciem. Cukinię, marchewki, pietruszkę, paprykę i por pokrój w krążki. W głębokim rondlu rozpuść masło na małym ogniu dodaj warzywa i duś 5 minut. Przypraw do smaku vegetą, papryką solą i kolorowym pieprzem. Podduszone warzywa przełóż do garnka z mięsem i gotuj około 15 minut. Przypraw do smaku.