Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 129
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 129
Składniki
białka ubić z cukrem na sztywną pianę partiami dodawać żółtka ,mąkę z amoniakiem, utrzeć gładką masę i połączyć z utartą margaryną ,ciasto podzielić na trzy części i każdą z osobna upiec na złoty kolor
galaretki każdą oddzielnie rozpuścić u 0.5 litra wody tężejące przełożyć ciasto SMACZNEGO