Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8263
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2839
Polecam.
Odsłon: 1478
Polecam.
Odsłon: 438
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8263
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2839
Polecam.
Odsłon: 1478
Polecam.
Odsłon: 438
Składniki
białka ubić z cukrem na sztywną pianę partiami dodawać żółtka ,mąkę z amoniakiem, utrzeć gładką masę i połączyć z utartą margaryną ,ciasto podzielić na trzy części i każdą z osobna upiec na złoty kolor
galaretki każdą oddzielnie rozpuścić u 0.5 litra wody tężejące przełożyć ciasto SMACZNEGO