Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Andruty przekładane masą kakaową.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 81
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1120
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2849
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 81
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1120
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2849
Składniki
Mleko zagotować z cukrem, margaryną oraz kakao. Po zagotowaniu odstawić i przestudzić. Po wystudzeniu dodać mleko w proszku i dokładnie wymieszać. Przełożyć andruty przygotowana masą. Wstawić do lodówki na godzinę przed podaniem.