Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste ciasto,które ucieszy nie jedno podniebienie a zajmuje nie wiele czasu.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 207
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 299
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 289
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 207
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 299
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 289
Składniki
Margarynę topimy i pozostawiamy do wystygnięcia.Jaja i cukier ubijamy na puszystą masę,następnie dodajemy obie mąki,cukier waniliowy i proszek do pieczenia,na koniec wlewamy wystudzoną margarynę.Wszystko powoli mieszamy.
Wymieszaną masę wlewamy do formy wysmarowanej masłem i oprószonej bułką tartą,pieczemy 45min w tem 180-200.
Gdy nam Baba wystygnie polewamy ją lukrem.