Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 95
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2727
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 759
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 994
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 95
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2727
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 759
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 994
Składniki
Wylepić foremki silikonowe ciastem francuskim, następnie do każdej włożyć połówkę brzoskwini lub też inne owce. Na wierzchu babeczki położyć kółko z ciasta francuskiego, oblepić dokładnie brzegi. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem. Na końcu posypać cukrem. Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C przez 15 minut za złoty kolor. SMACZNEGO !!!