Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11888
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16215
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5169
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11888
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16215
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5169
Składniki
Wylepić foremki silikonowe ciastem francuskim, następnie do każdej włożyć połówkę brzoskwini lub też inne owce. Na wierzchu babeczki położyć kółko z ciasta francuskiego, oblepić dokładnie brzegi. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem. Na końcu posypać cukrem. Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C przez 15 minut za złoty kolor. SMACZNEGO !!!