Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis babci Stefci z Bieszczad na smaczne ciasto.
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10954
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 208
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 364
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10954
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 208
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 364
Składniki
Wykonanie: Jajka zmiksować z cukrem na puch. Wsypywać stopniowo mąkę, proszek do pieczenia, sodę, cynamon i kakao. Ciasto połączyć z olejem, dynią i imbirem i starannie wymieszać. Przygotowane ciasto przełożyć do przygotowanej formy, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut.