Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, czekoladowe ciasto z kapką kofeiny.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7911
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1192
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13683
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7911
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1192
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13683
Składniki
Przygotować kawę i ostudzić. Nagrzać piekarnik do temperaury 190 stopni. Utrzeć margarynę na puszystą masę i dodawać po jednym jajku. Wsypywać powoli cukier. Ucierać trzy minuty. Dodać mąkę i proszek do pieczenia. Wlać kawę (można z fusami). Dodać kakao i startą gałkę. Mieszać 5 minut. Masa musi być bardzo gęsta. Wlać do formy o średnicy 25 cm i piec około 50 - 60 minut.