Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , puszysta i wilgotna babka z dodatkiem majonezu i sera białego śmietankowego , idealna na święta i inne okazje , możesz ja również upiec w keksówce .
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 98981
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 96
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5078
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5907
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 98981
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 96
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5078
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5907
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym do białości , dodaj majonez , miękki ser, sok i skórkę z cytryny . Obie mąki z proszkiem przesiej i dodaj do masy jajecznej . Wymieszaj .
Foremkę na babkę z kominem posmaruj tłuszczem i posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz w temperaturze 180 st około 40 minut lub do suchego patyczka . Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.