Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO PROSTA W WYKONANIU. DZIECI JĄ UWIELBIAJĄ NAWET TE KTÓRE NIE LUBIĄ KASZY MANNY.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7593
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2651
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7593
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2651
Składniki
JAJA ROZTRZEPAĆ W MISCE, POSTAWIĆ NA GARNKU Z GORĄCĄ WODĄ, UBIĆ Z CUKREM. GDY MASA ZGĘSTNIEJE I POWIĘKSZY OBJĘTOŚĆ ZDJĄĆ JĄ ZNAD PARY. UBIJAĆ DALEJ,AŻ DO WYSTYGNIĘCIA.
POWOLI WCIĄŻ UBIJAJĄC WSYPYWAĆ KASZE.
DODAĆ SÓL I CYNAMON / EW.INNY ZAPACH / PRZEŁOŻYC DO WYSMAROWANEJ MASŁEM, POSYPANEJ BUŁKĄ TARKĄ BLASZKI.
PIEC 40 MIN W TEMP 200
MLEKO ZAGOTOWAĆ Z CUKREM WANILINOWYM I POLAĆ UPIECZONĄ BABKĘ.
POWTÓRNIE WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA. ZAPIEKAĆ AŻ CIASTO SIĘ ZRUMIENII WCHŁONIE PŁYN.
UDEKOROWAĆ WEDŁUG UZNANIA