Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotna pachnąca wanilią babka
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 277
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1136
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 277
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1136
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj olej, mleko oraz przesianą mąkę z sodą, na koniec dodaj ekstrakt waniliowy. Wymieszaj. Silikonową formę na babkę posmaruj olejem i wlej ciasto. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.