Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotna pachnąca wanilią babka
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2066
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9652
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3330
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6765
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2066
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9652
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3330
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6765
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj olej, mleko oraz przesianą mąkę z sodą, na koniec dodaj ekstrakt waniliowy. Wymieszaj. Silikonową formę na babkę posmaruj olejem i wlej ciasto. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.