Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dziecinnie proste ale za to jakie pyszne z wykorzystaniem cudownej kaszy gryczanej! Polecam szczególnie osobom będącym na diecie bezglutenowej ale i nie tylko!
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 620
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4385
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 620
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4385
Składniki
Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Ostudzoną kaszę blendujemy na w miarę gładką masę, dodajemy resztę składników i blendujemy ok. 1 minuty. Wykładamy masę do formy, pieczemy w 180 stopniach przez 35-40 minut. Smacznego! ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: https://madamekuchnia.wordpress.com