Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi, idealne na szybko do kawy, jak i na drugie śniadanie.
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1179
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31203
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3630
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4590
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8120
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1179
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31203
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3630
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4590
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8120
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 175°C
W dużej misce wymieszaj mąkę kokosową, mąkę ryżowa, proszek do pieczenia kakao.
W drugiej misce wymieszaj mikserem mleko, cukier, jajka, ekstrakt waniliowy.
Do suchych składników dodawaj stopniowo mokre składniki i miksuj na wolnych obrotach.
Masę wymieszaj dokładnie ale nie zbyt długo.
Ciasto przelej na kwadratową blaszkę wyłożoną pergaminem. Piecz około 50 minut.