Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi, idealne na szybko do kawy, jak i na drugie śniadanie.
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21605
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 76
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 102
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21605
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 76
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 102
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 190
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 175°C
W dużej misce wymieszaj mąkę kokosową, mąkę ryżowa, proszek do pieczenia kakao.
W drugiej misce wymieszaj mikserem mleko, cukier, jajka, ekstrakt waniliowy.
Do suchych składników dodawaj stopniowo mokre składniki i miksuj na wolnych obrotach.
Masę wymieszaj dokładnie ale nie zbyt długo.
Ciasto przelej na kwadratową blaszkę wyłożoną pergaminem. Piecz około 50 minut.