Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 264
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1342
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4208
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1239
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 264
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1342
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4208
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1239
Składniki
KREM BUDYNIOWY Ugotować budynie wg. przepisu na opakowaniu. Ostudzić i utrzeć z margaryną.
Kremówkę ubić z 8 łyżkami cukru, dodać twaróg i żelatynę rozpuszczoną w pół szklanki przegotowanej wody. Całość lekko wymieszać, dodając pokrojone brzoskwinie.
POSYPKA KOKOSOWA Masło rozpuścić z łyżką cukru na patelni dodać wiórki kokosowe, porumienić na złoty kolor gdy ostygną posypać ciasto.
PRZEŁOŻENIE HERBATNIKI - MASA SEROWA - KREM BUDYNIOWY - POSYPKA KOKOSOWA