Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybkie ciasto z morelami. Smaczne i lekkie. Polecam!
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 118
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 215
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 1962
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 118
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 215
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 1962
Składniki
Całe jaja ucierać z cukrem przez kilka minut. Mąkę wymieszać z migdałami i proszkiem do pieczenia. Do ubitych jaj dodać wymieszaną mąkę i stopione masło, zmiksować.
Ciasto podzielić na 2 części. Do jednej dodać budyń śmietankowy, do drugiej czekoladowy, wymieszać. Kwadratową blachę wyłożyć papierem do pieczenia i najpierw przełożyć masę białą, a następnie ciemną.
Owoce umyć, wypestkować i powtykać w ciasto. Piec ok. 60 min. lub do "suchego patyczka" w temp. 180 stopni. Smacznego!