Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt nadaję się do wszystkiego :) Piekę go do tortów, ciast. Ilość sklładników zależy od tego na co potrzebujemy biszkopt. Z tego przepisu wychodzi tak, że mozna podzielić go na 2, nawet na 3 części. I zawsze się udaję :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Składniki
Białka ubic z cukrem i cukrem wanilinowym.
Dodawać kolejno : mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i wodę. Wymieszać. (ilość wody zależy od typu mąki)
Piec w 200 stopniach przez 20-30 min