Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sprawdzony przepis na biszkopt. Rośnie jak szalony, polecam ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5747
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7292
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5747
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7292
Składniki
Białka ubić na sztywno z cukrem.
Żółtka w osobnej miseczce utrzeć z octem, dodać proszek do pieczenia, wymieszać.
Do żółtek na przemian dawać mąkę i ubite na sztywno białka.
Gotową masę wylać na wyłożoną papierem do pieczenia blaszkę (25 x 35) i piec przez około 40 minut temperaturze 180 stopni.