Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny biszkopt z nutką czekoladową.....
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113093
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 482
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 826
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 615
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113093
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 482
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 826
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 615
Składniki
Całe jajka ubić z cukrem na puszystą masę,dodać obie mąki,proszek do pieczenia,delikatnie wymieszać,wylać na blaszkę,piec 30 minut
Krem czekoladowy:Czekolady rozpuścić każdą osobno w kąpieli wodnej,żelatynę rozpuścić w 1/2 szklanki gorącej wody,śmietanę ubić z cukrem pudrem i śmietan fixami,dodać ostudzoną żelatynę i całość podzielić na dwie części.Do jednej dodać rozpuszczoną czekoladę gorzką do drugiej czekoladę białą.Na biszkopt położyć krem ciemny następnie biały.Posypać startą czekoladą lub posypać kakao. Smacznego!