Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodny przepis na puszysty biszkopt:) Na dużą blaszkę. Polecam!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Składniki
Do białek dodać szczyptę soli. Pod koniec ubijania białek dodać cukier. Ubić na sztywną pianę.
Dodać żółtka - delikatnie zmiksować.
Do masy dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Bardzo delikatnie wymieszać łyżką.
Masę delikatnie przelać na dużą blaszkę.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni do "suchego patyczka" - ok. 25 minut.