Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli będzie robiony wg przepisu - zawsze uda się
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12804
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1328
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39497
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12804
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1328
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39497
Składniki
Ubić pianę z białek z solą (porządnie), dodać cukier i dobrze zmiksować ( około 12-15 minut). Masa białkowo-cukrowa powinna być lśniąca i sztywna. Dodać roztrzepane żółtka, Na koniec do masy wsypać przesianą mąkę z proszkiem i bardzo delikatnie wymieszać. Piec ok 30 min w temp. ok 180 stopni
PO WYJĘCIU Z PIEKARNIKA RZUCIĆ NA BLAT Z WYS. OKOŁO 30-50 CM,