Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciacho i wcale nie takie kaloryczne <3
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 259
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1084
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 259
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1084
Składniki
Białka ubić, dodać partiami cukier. Następnie dodawać żółtka, a także mąkę zmieszaną z kakao i proszkiem do pieczenia. Upiec dwa biszkopty do tzw. suchego patyczka.
Każdą z galaretek rozpuścić oddzielnie w jednej szklance wody. Pozostawić do całkowitego wystygnięcia. Jogurt grecki zmiksować z cukrem pudrem, dodać pokrojoną w kostkę galaretkę. Następnie wlać żelatynę. Gdy zacznie tężeć, wylać na jeden blat czekoladowy, przykryć drugim. Posypać cukrem pudrem.