Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływa się w ustach
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 726
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 706
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 405
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 726
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 706
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 405
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546
Składniki
biszkopt białka oddzielić,ubić na sztywno.Dodawać po kolei po łyżce wody,potem po jednym żółtku, cukier waniliowy, cukier oraz mąkę z proszkiem.Upiec ciasto w 180 stopni 45 minut.W tym czasie obrać jabłka i udusić.Gdy się rozpadną wyłączyć gaz i dodać suchą galaretkę,wymieszać,wystudzić.
Wystudzone ciasto przekroić na jedną część ,rozsmarować przestygnięte jabłka.Na jabłka ubitą ze śmietanfixem i cukrem pudrem śmietanę,przykryć drugą częścią ciasta,polać polewą.