Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt, jabłka, budyń.... kokos. łatwy w wykonaniu :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 149
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 248
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 149
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 248
Składniki
Upiec biszkopt z podanych składników. Nie wyciągac z formy.
MASA1: W tej wodzie zaparzyć jabłka - obrane, pokrojone w ósemki. W wodzie z jabłek ugotować budyń ( uprzednio rozpuszczony w 1/2 szkl wody. Wystudzić.
MASA2: Smażyć składniki 5 minut. Po ściągnięciu z ognia wbić 2 całe jajka, szybko mieszając i wystudzić.
Wykonanie końcowe: na biszkopt ułozyć jabłka odsączone, zalać budyniem, masą kokosowa. Zapiec całośc ok 15 minut.