Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto delikatne w smaku lekko winne dzięki malinom i galaretki.Świetne na upalne dni:)
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 933
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7062
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 151
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 933
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7062
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 151
Składniki
Upiec biszkopt,wystudzić. Budyń ugotować wg.przepisu na opakowaniu tylko w 800ml mleka,przykryć i zostawić do wystudzenia. Masło utrzeć,dodawać po łyżce zimnego budyniu,ucierać do wyczerpania składników. Zimny biszkopt przełożyć masą budyniową.Na wierzchu rozsypać maliny. Galaretki rozpuścić w 900ml gorącej wody i lekko tężejące wylać na masę budyniową. Dać do lodówki na kilka godz.
Smacznego życzę!