Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajnie wygląda ,dobrze smakuje.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4727
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12832
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7238
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4727
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12832
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7238
Składniki
Upiec 2 biszkopty(Ja po upieczeniu gorące biszkopty z blaszką rzucam na podłogę z wysokości ok.35cm. Mój sposób na udany biszkopt).Po wystudzeniu ciast każde przekrawam na 6 pasków.Śmietanę ubijam z cukrem i śmietan fix.Na blaszce układam pasek ciemny smaruję śmietaną przyklejam pasek jasny. (3 ciemne, 3 jasne) Wierzch wyrównuje śmietaną. Druga warstwa, gdzie był pasek jasny na dnie daję ciemny Postępuje tak samo.
Wierzch polewam czekoladą.