Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie babeczki dla niespodziewanych gości
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Żółtka oddzielić od białek. Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia. Białka ubić na sztywną pianę następnie dodać pomału cukier i nadal miksować. Zmniejszyć obroty do najmniejszych i dodawać po jednym żółtku.
Na koniec dodawać po 1 łyżce przesianej mąki. Papilotki do muffinek ułożyć w blaszce. Nakładać po łyżce budyniu. Po czym kolejna łyżka ciasta
Piec w nagrzanym piekarniku w 175' 12min.