Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 40
Proste do wykonania ciasto, z efektem „wow” ;)
Odsłon: 249
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 254
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 40
Proste do wykonania ciasto, z efektem „wow” ;)
Odsłon: 249
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 254
Składniki
Białka ubić z cukrem pudrem. Dodać żółtka i nadal ubijać. Następnie dodać mąkę i olej, wszystko dokładnie wymieszać.
Masę przelać do wysmarowanej formy (keksówka), na wierzch wrzucić owoce. Piec do 40-45 min. w temp 160 st.
Po wyjęciu z piekarnika oprószyć cukrem pudrem