Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy blok z dodatkiem pierników i herbatników. Przysmak z dzieciństwa
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 912
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 90
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 119
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 130
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 912
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 90
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 119
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 130
Składniki
Keksówkę wyłożyć folią spożywczą. Do garnka włożyć masło i cukier, wlać wodę - wstawić na ogień i mieszając od czasu do czasu czekać aż składniki się rozpuszczą. Dodać kakao - rozmieszać dobrze, najlepiej za pomocą trzepaczki, następnie dodać mleko i całość dobrze wymieszać. Ciastka pokruszyć i dodać do masy. Wylać do keksówki i wstawić do lodówki na minimum 2 godziny a najlepiej na noc. Blok podawać pokrojony w plastry.