Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie .Chciałbym wam zaprezentować pomysł na pyszną przekąskę do kawy którą przygotujecie w kilkanaście minut . Ciasto francuskie z kiwi i bananem to doskonałe połączenie.
piekarnik , blacha do pieczenia
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12917
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8025
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 299
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2178
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 706
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12917
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8025
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 299
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2178
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 706
Składniki
Owoce obieramy i kroimy w plasterki. Na blachę do pieczenia wykładamy ciasto francuskie i nakłuwamy je widelcem pozostawiając około 1,5 cm brzegi.
Masło rozpuszczamy razem z erytrytolem. Owoce układamy na cieście polewamy masłem. Pieczemy 20 minut w 200 stopniach z termo obiegiem. Smacznego!