Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie .Chciałbym wam zaprezentować pomysł na pyszną przekąskę do kawy którą przygotujecie w kilkanaście minut . Ciasto francuskie z kiwi i bananem to doskonałe połączenie.
piekarnik , blacha do pieczenia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 17
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 136
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 17
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 65
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 136
Składniki
Owoce obieramy i kroimy w plasterki. Na blachę do pieczenia wykładamy ciasto francuskie i nakłuwamy je widelcem pozostawiając około 1,5 cm brzegi.
Masło rozpuszczamy razem z erytrytolem. Owoce układamy na cieście polewamy masłem. Pieczemy 20 minut w 200 stopniach z termo obiegiem. Smacznego!