Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie .Chciałbym wam zaprezentować pomysł na pyszną przekąskę do kawy którą przygotujecie w kilkanaście minut . Ciasto francuskie z kiwi i bananem to doskonałe połączenie.
piekarnik , blacha do pieczenia
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1348
Składniki
Owoce obieramy i kroimy w plasterki. Na blachę do pieczenia wykładamy ciasto francuskie i nakłuwamy je widelcem pozostawiając około 1,5 cm brzegi.
Masło rozpuszczamy razem z erytrytolem. Owoce układamy na cieście polewamy masłem. Pieczemy 20 minut w 200 stopniach z termo obiegiem. Smacznego!