Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik o dość mocnym posmaku malin. Sernik gotowy do pieczenia w 15 - 20 minut.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1462
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1371
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 264
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1462
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1371
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 264
Składniki
Wszystkie produkty powinny mieć temperaturę pokojową. Ser ubijamy z dwoma cukrami, stopniowo dodajemy po jednym jajku, potem powoli dolewamy olej. 1/3 masy serowej odkładamy do miski i mieszamy z budyniem malinowym i barwnikiem. Pozostałe 2/3 masy mieszamy z budyniem czekoladowym. Spód tortownicy 22 cm wykładamy herbatnikami. Na herbatniki wylewamy masę czekoladową i łyżką punktowo wykładamy masę malinową. Potem nożem kulistymi ruchami mieszamy masy. Sernik pieczemy około 50 minut w 180 C.