Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2680
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2680
Składniki
Nad garnkiem z gotującą się na małym ogniu wodą rozpuścić w misce masło z pokruszoną czekoladą, dokładnie rozmieszać. Jaja ubić mikserem, stopniowo dodawać cukier i mąkę.Do masy jajecznej wmiksować przestudzoną czekoladę i wymieszać z pokruszonymi orzechami.Spód blachy wyłożyć pergaminem lub wysmarować tłuszczem, ciasto wlać na blachę.Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 st.C,piec 18-20 minut.Ostudzić,wyjąć do góry dnem. Oprószyć cukrem pudrem.