Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami jedna porażka potrafi, wyzwolić więcej pozytywnej energii niż niejedno zwycięstwo :) Dlatego dzisiaj czeka na Was pyszna klasyka - Brownie z owocami :) Jak wiem uwielbiacie je, poddalibyście gościom w takiej formie? :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5387
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 908
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11834
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5086
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1350
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5387
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 908
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11834
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5086
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1350
Składniki
W rondelku roztapiamy pokrojone masło i gdy jego połowa ulegnie upłynnieniu, dokładamy tabliczki czekolady i pozwalamy, swobodnie rozpuścić. Na końcu wszystko razem mieszamy. Jajka ucieramy z cukrami na jasną masę, a następnie dodajemy czekoladę z masłem. Wsypujemy mąkę, szczyptę soli, i wszystko razem miksujemy na gładką masę. Blachę nacieramy tłuszczem i wlewamy ciasto. Pieczemy w 180℃ przez 20 minut. Podajemy z borówkami,truskawkami i liśćmi szałwi. Smacznego!