Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny słodki brzoskwioniowo-twarogowy farsz w cieście francuskim...
Sos boloński to klasyka kuchni włoskiej – mięsny sos z pomidorami i warzywami...
Odsłon: 519
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 236
Sos boloński to klasyka kuchni włoskiej – mięsny sos z pomidorami i warzywami...
Odsłon: 519
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 236
Składniki
Brzoskwinie z puszki dokładnie odcedzić z soku. zgnieść (nie mikserem) razem z twarogiem, dodać cukier puder i cukier waniliowy. Z ciasta francuskiego wykrywać kwadraty, układać farsz i dobrze zlepiać w sakiewki. Piec około 20 min. w 200 stopniach. smacznego.