Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne ciasto składające się z masy z jogurtów brzoskwiniowych i kruszonki oraz brzoskwiń . Ciasto jest przepyszne i łatwe w przygotowaniu.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5388
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29730
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 228
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19385
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1028
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5388
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29730
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 228
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19385
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1028
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę. Podziel na pół i włóż do lodówki.
Białka ubij na sztywno z cukrem, dodaj wiórki kokosowe, jogurty oraz budynie i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszaj. Brzoskwinie wyjmij na sito żeby je odsączyć.
Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia. Jedną część kruszonki wyłóż na blachę, wyrównaj , wylej masę jogurtową i ułóż pokrojone w kostkę brzoskwinie. Na wierz połóż drugą część kruszonki.
Jogurtowiec piecz około jedną godzinę w temperaturze 180 st. Zamiast brzoskwiń możesz użyć dowolnych owoców np. truskawek malin i dodać budyń waniliowy lub śmietankowy. Smacznego.