Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto rozpływające się w ustach proste do wykonania
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 50
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 50
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Przygotowanie : Ciasto kruche Mąkę połączyć z cukrem pudrem, tłuszczem i proszkiem do pieczenia, wbić 2 żółtka i zagnieść. Masa serowa : Masło,cukier i żółtka ,cukier waniliowy i budyń połączyć za pomocą miksera . Dokładać łyżkami ser, na sam koniec kaszkę mannę i ubite białka (białka delikatnie połączyć kopystką z masą serową) Ptasie mleczko : -2 galaretki rozpuścić 1/2 litra wody , gęstniejącą(chłodną) połączyć z ubitą śmietaną. Spód blachy wylepić przygotowanym ciastem,wylać masę serową, na to poukładać brzoskwinie pokrojone w cienkie półksiężyce. Piec w temperaturze 180 stopni 70 minut , gdy placek dobrze wystygnie, wlać przygotowane ptasie mleczko . Można polać rozpuszczoną ,chłodną czekoladą lub posypać , czekoladą startą .
Smacznego !!!