Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto na biszkopcie o bardzo delikatnym posmaku masy toffi i budyniu. Pychotka:)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 258
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 153
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 51
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 258
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 153
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 51
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę, podczas ubijania powoli dodajemy cukier. Następnie dodajemy po 1żółtku,a na koniec mąkę przesianą z proszkiem i budyniem. Pieczemy w temp. 180-190 , ok15-20 minut
Budynie(2szt) gotujemy według przepisu na opakowaniu.Gorący budyń wykładamy na biszkopt. Na budyń układamy ciastka pepitki. Masę krówkową podgrzewamy i gorącą smarujemy ciastka. Studzimy. Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem i śmietan-fixem. Rozkładamy na masie .Wierzch posypujemy wiórkami kokosowymi. Wstawiamy do lodówki.